Tropical Koi Spirulina M 1000ml /320g pellet

Kód: CP-400684
Neohodnoceno
Značka: Tropical
305 Kč / ks 272 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (3 ks)
Můžeme doručit do:
31.12.2024

Kompletní krmivo pro okrasné ryby v zahradních jezírkách. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Krmivo ke každodennímu krmení kaprů koi v teplém období při teplotě vody od 15 do 30°C. Vysoká úroveň snadno stravitelných bílkovin, pocházející mimo jiné ze spiruliny a mladé vojtěšky, zajišťuje rovnoměrný růst ryb v období jejich největší aktivity. Velký podíl vybraných rostlinných složek pokrývá přirozenou poptávku kaprů koi po tomto druhu krmiva. Spirulina, mladá vojtěška, kopřiva, špenát, bojínek luční a také kvasnicový výtažek, které jsou obsažené v krmivu, regulují trávení a podporují přirozenou střevní flóru ryb, což pozitivně ovlivňuje jejich růst, imunitu a výrazné, krásné zbarvení. Přírodní karotenoidy obsažené v krmivu udržují výrazné vybarvení ryb. Složení: produkty rostlinného původu (moučka z mladé vojtěšky 5%, travní moučka 3%, kopřivová moučka 2%, špenátová moučka 2%, sušený bojínek luční 1%), ryby a výrobky z ryb, obilí, měkkýši a korýši, řasy (Spirulina platensis 6%), droždí, oleje a tuky, minerální látky. Doplňkové látky (na kg): Vitamíny: vitamín A 25 600 m.j., vitamín D3 1 600 m.j., vitamín E 100 mg, vitamín C 175 mg. Stopové prvky: železo (síran železnatý monohydrát) 29,5 mg, zinek (oxid zinečnatý) 8,0 mg, mangan (oxid manganatý) 6,1 mg, měď (síran měďnatý pentahydrát) 1,4 mg, jód (jodid draselný) 0,16 mg. Antioxidanty. Analytické složky: hrubý protein 38,0%, hrubý tuk 5,0%, hrubá vláknina 5,0%, vlhkost 10,0%. Krmení: krmivo podávejte v nejteplejší době dne. Vyvarujte se překrmování. Nenechávejte nespotřebované krmivo ve vodě. V případě snížení teploty do 15-20°C omezte frekvenci a snižte množství podávaných porcí.
V teplotě do 15°C používejte krmiva All Seasons: Koi Wheat Germ & Garlic Pellet, Koi Probiotic Pellet. 


Doplňkové parametry

Kategorie: Krmivo
Hmotnost: 0.32 kg
Hmotnost: 0.320

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: