Survival Whey Cream 100 Fair Power
Kód: RO-Z6010_C21184 RO-Z6010_C21185 RO-Z6010_C21186 RO-Z6010_C28226 Zvolte variantuDetailní popis produktu
Whey Cream 100 Fair Power vyniká prvotřídním složením, nezaměnitelnou krémovou chutí a perfektní rozpustností (je plně instantní). Whey Cream 100 Fair Power kombinuje kvalitní nativní mikrofiltrovaný izolát syrovátkové bílkoviny (WPI CFM) a ultrafiltrovaný syrovátkový koncentrát (WPC UF). Whey Cream 100 Fair Power také obsahuje unikátní trávicí enzym Tolerázu, který je špičkou mezi enzymy a podporuje stravitelnost mléčných proteinových suplementů. Toleráza se stará o bezproblémové trávení mléčného cukru - laktózy.
Whey Cream 100 Fair Power je první proteinový doplněk ve své kategorii, který byl vyvíjen ve spolupráci nejen s vrcholovými sportovci, ale také se sportovci kondičními. Některé značky doplňků se chlubí tím, že jejich suplementy jsou testovány na nejnáročnějších sportovcích, kteří jsou často profesionály ve svém sportu. Nicméně v dnešní době nejsou sportovní doplňky cílem pouze té nejvyšší výkonnostní kategorie sportovců, ba naopak největší počet uživatelů sportovních doplňků tvoří sportovci kondiční. Značka Survival vzala při výrobě Whey Cream 100 Fair Power tento fakt v potaz a oslovila sportovce napříč výkonnostními úrovněmi od amatérů přes poloprofesionály až po vrcholové sportovce. Tímto způsobem bylo možné zjistit, jaké požadavky na proteinový produkt má jak úzká základna profesionálů, tak ta nejširší základna poloprofesionálů a kondičních sportovců. Díky velkému množství zpětných vazeb bylo možné vyladit recepturu produktu Whey Cream 100 Fair Power takovým způsobem, že uspokojí nejčastější požadavky většiny uživatelů. Mezi tyto požadavky patří:
- vysoce využitelný zdroj bílkovin
- bezproblémová stravitelnost
- vynikající krémová chuť
- snadná rozpustnost (je instantní)
- slazeno pouze sukralózou či sladidly přírodního původu
- cenová dostupnost respektující kvalitu složení
Zmíněné nároky zákazníků na proteinový doplněk se tak snadno staly předními vlastnostmi výrobku Whey Cream 100 Fair Power a jedná se tak o zcela výjimečný produkt ve své kategorii. Jelikož je značka Survival známá tím, že odhaluje složení do detailu, ani u Whey Cream 100 Fair Power nenastane výjimka a bude prozrazeno vše, co ostatní výrobci raději zamlčují. Představme si nyní veškeré výhody produktu Whey Cream 100 Fair Power pěkně do detailu.
- Uveřejňuje absolutní poměry bílkovinných složek v produktu – nekupujete zajíce v pytli, jelikož přesně víte, kolik a jakého zdroje bílkovin s každou dávkou přijímáte. Ve složení přesně vidíte, kolik procent produktu tvoří proteinové zdroje i čím a v jakém poměru zastoupení jsou tvořeny.
- Proteinovými zdroji je tvořeno dle příchutě 93–96 % produktu – tzn. použito je jen zcela minimální nutné množství přídatných látek pro dosažení požadovaných senzorických vlastností.
- Kombinuje nejkvalitnější syrovátkové zdroje bílkovin:
- celých 80–84 % proteinových zdrojů tvoří instantní WPC UF (ultrafiltrovaný koncentrát syrovátkové bílkoviny) – kvalitní ultrafiltrovaný WPC obsahuje bohaté množství tělu prospěšných bílkovinných frakcí
- dalších 16–20 % proteinových zdrojů tvoří instantní CFM WPI (mikrofiltrovaný izolát syrovátkové bílkoviny) – CFM syrovátkový izolát se řadí mezi nejkvalitnější a nejrychleji stravitelné zdroje bílkovin současnosti s minimem laktózy a mléčného tuku
- Obsahuje pH stabilní trávicí enzym Tolerázu – Toleráza je zcela unikátní patentovaná forma trávicího enzymu laktázy pocházející ze speciálního kmene hub Aspergillus oryzae (Kropidlák rýžový). Toleráza zajišťuje optimální strávení mléčného cukru laktózy (přirozeně se vyskytuje v mléku a mléčných produktech, jako jsou právě syrovátkové proteiny) i za velmi nízkého pH – trávení laktózy tak oproti běžným podmínkám může začít již v žaludku! (4)
- Oslazen pouze sukralózou a steviol-glykosidy – pro vytvoření co nejpřirozenější sladké chuti bylo z větší části použito uživatelsky nejoblíbenější sladidlo sukralóza v kombinaci se steviol-glykosidy (95 %) pocházejícími z rostliny stévie. Žádný aspartam, acesulfam draselný ani cyklamát sodný. Pouze sukralóza a steviol-glykosidy.
- Používá jen přírodní barviva – k výrobě Whey Cream 100 Fair Power nebyla použita žádná pro zdraví nevhodná barviva (tzv. azobarviva). Vybrali jsme pro Vás pouze přírodní látky, které se vyskytují v běžně dostupných potravinách. Vanilkové příchuti dodávají na přírodní barvě pouze beta karoteny, které se přirozeně vyskytují např. ve žlutě zbarvené zelenině či ovoci. Jahodová příchuť obsahuje extrakt z červené řepy a v čokoládové variantě nenaleznete barvivo dokonce žádné, jelikož o přirozenou barvu se stará pouze kvalitní odtučněné kakao!
- Jahodová příchuť obsahuje 1 % lyofilizovaných jahod – jelikož chceme, aby byl chuťový dojem co nejautentičtější, dovolili jsme si jahodovou variantu Whey Cream 100 Fair Power obohatit o mrazem sušené jahody, které oproti běžným sušeným jahodám vynikají přirozenou chutí. Navíc si díky výrobnímu procesu zachovávají veškeré vitamíny a nemusí se dále konzervovat oxidem siřičitým. Oxid siřičitý může být totiž viníkem alergických projevů po konzumaci běžného sušeného ovoce.
- Je plně instantní – použití kvalitních vstupních surovin zajišťuje produktu Whey Cream 100 Fair Power perfektní rozpustnost. Už se nebudete muset rozčilovat nad plavajícími hrudkami nerozpuštěného proteinu ve Vašem šejkru. Navíc díky skvělé rozpustnosti můžete proteinový přípravek využít i do oblíbených ovesných kaší či müsli směsí konzumovaných za studena.
- Netvoří velké množství pěny – na dnešním trhu je stále velké množství proteinů, k jejichž výrobě jsou použity nekvalitní suroviny. Tím si ale výrobci mimo jiné zadělávají na situaci, že jejich proteinový suplement bude tvořit nepřiměřené množství pěny, která opadá klidně i několik minut. Kdo by chtěl ale pravidelně trávit potréninkový čas v šatně tím, že bude smutně koukat do svého šejkru a odpočítávat každou minutu jen kvůli tomu, aby si nezpůsobil trávicí potíže?
- Vynikající krémová chuť – aby Whey Cream 100 Fair Power mohl dostát svému jménu, bylo potřeba použít minimální množství zahušťovadel. Volba padla na přírodní guarovou gumu pocházející ze semen rostliny Cyamopsis tetragonolobus pěstované v Indii a xanthan vynikající svými zahušťovacími schopnostmi.
- Uvádí skutečné nutriční hodnoty po započítání vlhkosti – stejně jako u všech našich ostatních produktů jsme i zde féroví vůči zákazníkům a uvádíme skutečné nutriční hodnoty, respektive pravdivý obsah bílkovin. Ano, mohli bychom Vám říct, že vanilková příchuť má 79 % bílkovin v sušině, ale Vy si sušinu nekupujete. Kupujete si proteinový doplněk s přirozeně se vyskytující vlhkostí, která obsah bílkovin přímo úměrně snižuje. A takový údaj my férově uvádíme (zde je nutné doplnit „bohužel na rozdíl od dlouhé řady jiných výrobců“ – přesto raději uvedeme údaj nižší, ale pravdivý).
- Uvádí spektrum aminokyselin v celém produktu - spektrum aminokyselin uváděné u produktu se vztahuje k celému výrobku, přesně tak víte, kolik které aminokyseliny v každé dávce přijímáte. Řada jiných výrobců totiž zveřejňuje jen zavádějící údaje obsahu aminokyselin třeba jen v jedné vybrané proteinové složce, tzn. sice komerčně hezký, ale pro zákazníka naprosto bezcenný údaj.
- Obsahuje až 5 000 mg BCAA v každé dávce – vysoký obsah esenciálních aminokyselin spolu s BCAA zajistí dostatek stavebních látek pro rychlou regeneraci a stimulaci novotvorby svalových bílkovin. V každé dávce navíc přijmete až 5 000 mg větvených aminokyselin, respektive více než 2 200 mg L-leucinu, což je dle odborných studií dávka nacházející se v optimálním rozmezí pro maximální stimulaci svalové proteosyntézy! (1, 2, 3)
Odkazy na citované studie zobrazíte [zobraz-1]zde[/zobraz].
[skryty-obsah-1]
- 1. Cuthbertson, D., Smith, K., Babraj, J., Leese, G., Waddell, T., Atherton, P., … Rennie, M. J. (2005). Anabolic signaling deficits underlie amino acid resistance of wasting, aging muscle. FASEB Journal: Official Publication of the Federation of American Societies for Experimental Biology, 19(3), 422–424.
- 2. Churchward-Venne, T. A., Burd, N. A., Mitchell, C. J., West, D. W. D., Philp, A., Marcotte, G. R., … Phillips, S. M. (2012). Supplementation of a suboptimal protein dose with leucine or essential amino acids: effects on myofibrillar protein synthesis at rest and following resistance exercise in men. The Journal Of Physiology, 590(Pt 11), 2751–2765.
- 3. Moore, D. R., Robinson, M. J., Fry, J. L., Tang, J. E., Glover, E. I., Wilkinson, S. B., … Phillips, S. M. (2009). Ingested protein dose response of muscle and albumin protein synthesis after resistance exercise in young men. The American Journal of Clinical Nutrition, 89(1), 161–168.
- 4. Portincasa, P., Di Ciaula, A., Vacca, M., Montelli, R., Wang, D. Q.-H., & Palasciano, G. (2008). Beneficial effects of oral tilactase on patients with hypolactasia. European Journal of Clinical Investigation, 38(11), 835–844.
Doporučené dávkování:
- doporučená denní dávka závisí na hmotnosti, přijímané stravě a tréninkových cílech uživatele
- pro maximální podporu svalové proteosyntézy konzumujte jednu odměrku (30 g) před tréninkem a jednu odměrku po tréninku
- ve volných dnech můžete protein užívat například na svačinu jako zdroj bílkovin, nebo jej konzumujte spolu s jídly, kde se nevyskytuje kvalitní zdroj bílkovin
- jednu odměrku (30 g) rozmíchejte v 200 ml chladné vody nebo mléka (pozor, mléko sníží rychlost trávení produktu, změní nutriční hodnoty a také přijmete více laktózy)
Tabulka nutričních hodnot:
100 g | |||
---|---|---|---|
čokoláda | vanilka | jahoda | |
energetická hodnota | 1616 kJ/385 kcal | 1625 kJ/387 kcal | 1630 kJ/388 kcal |
bílkoviny | 73 g | 75 g | 74 g |
sacharidy | 5,5 g | 4,8 g | 5,9 g |
- z toho cukry | 3,8 g | 3,7 g | 4,4 g |
tuky | 7,5 g | 7,2 g | 7,4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 4,6 g | 4,4 g | 4,6 g |
sůl | 0,5 g | 0,55 g | 0,51 g |
slaný karamel | jablečný štrúdl | ||
energetická hodnota | 1586 kJ/378 kcal | 1619 kJ/385 kcal | |
bílkoviny | 74 g | 75 g | |
sacharidy | 9,2 g | 9,6 g | |
- z toho cukry | 6,3 g | 6,3 g | |
tuky | 4,5 g | 4,7 g | |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 2,6 g | 2,8 g | |
sůl | 2,2 g | 0,33 g |
30 g | |||
---|---|---|---|
čokoláda | vanilka | jahoda | |
energetická hodnota | 485 kJ/115 kcal | 488 kJ/116 kcal | 489 kJ/116 kcal |
bílkoviny | 22 g | 23 g | 22 g |
sacharidy | 1,7 g | 1,4 g | 1,8 g |
- z toho cukry | 1,1 g | 1,1 g | 1,3 g |
tuky | 2,2 g | 2,2 g | 2,2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1,4 g | 1,3 g | 1,4 g |
sůl | 0,15 g | 0,17 g | 0,15 g |
slaný karamel | jablečný štrúdl | ||
energetická hodnota | 476 kJ/113 kcal | 486 kJ/116 kcal | |
bílkoviny | 22 g | 23 g | |
sacharidy | 2,8 g | 2,9 g | |
- z toho cukry | 1,9 g | 1,9 g | |
tuky | 1,3 g | 1,4 g | |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,8 g | 0,8 g | |
sůl | 0,65 g | 0,1 g |
Orientační spektrum aminokyselin:
100 g | |||||
---|---|---|---|---|---|
čokoláda | vanilka | jahoda | slaný karamel | jablečný štrúdl | |
L-valin | 4271 mg | 4388 mg | 4327 mg | 3807 mg | 3859 mg |
L-isoleucin | 4436 mg | 4616 mg | 4506 mg | 4029 mg | 4085 mg |
L-leucin | 7525 mg | 7803 mg | 7649 mg | 8735 mg | 8861 mg |
L-lysin | 6675 mg | 6956 mg | 6785 mg | 6842 mg | 6937 mg |
L-methionin | 1535 mg | 1597 mg | 1561 mg | 1611 mg | 1634 mg |
L-tryptofan | 1298 mg | 1352 mg | 1315 mg | 1940 mg | 1971 mg |
L-threonin | 4945 mg | 5127 mg | 5027 mg | 4016 mg | 4069 mg |
L-fenylalanin | 2293 mg | 2349 mg | 2312 mg | 2494 mg | 2530 mg |
L-alanin | 3582 mg | 3689 mg | 3631 mg | 3455 mg | 3504 mg |
kyselina asparagová | 7587 mg | 7863 mg | 7684 mg | 7926 mg | 8038 mg |
kyselina glutamová | 12209 mg | 12631 mg | 12375 mg | 12401 mg | 12578 mg |
L-histidin | 1248 mg | 1287 mg | 1264 mg | 1364 mg | 1384 mg |
L-prolin | 4324 mg | 4469 mg | 4391 mg | 3800 mg | 3853 mg |
L-tyrosin | 2125 mg | 2190 mg | 2147 mg | 2641 mg | 2680 mg |
L-arginin | 1755 mg | 1777 mg | 1756 mg | 2503 mg | 2541 mg |
L-cystein | 1628 mg | 1699 mg | 1655 mg | 1348 mg | 1367 mg |
L-glycin | 1333 mg | 1356 mg | 1332 mg | 1432 mg | 1453 mg |
L-serin | 3649 mg | 3747 mg | 3703 mg | 3940 mg | 3996 mg |
BCAA celkem | 16232 mg | 16806 mg | 16481 mg | 16570 mg | 16805 mg |
aminokyselin celkem | 72418 mg | 74895 mg | 73418 mg | 74285 mg | 75339 mg |
30 g | |||||
čokoláda | vanilka | jahoda | slaný karamel | jablečný štrúdl | |
L-valin | 1281 mg | 1317 mg | 1298 mg | 1142 mg | 1158 mg |
L-isoleucin | 1331 mg | 1385 mg | 1352 mg | 1207 mg | 1226 mg |
L-leucin | 2257 mg | 2341 mg | 2295 mg | 2621 mg | 2658 mg |
L-lysin | 2002 mg | 2087 mg | 2035 mg | 2053 mg | 2081 mg |
L-methionin | 461 mg | 479 mg | 468 mg | 483 mg | 490 mg |
L-tryptofan | 389 mg | 406 mg | 395 mg | 582 mg | 591 mg |
L-threonin | 1484 mg | 1538 mg | 1508 mg | 1205 mg | 1221 mg |
L-fenylalanin | 688 mg | 705 mg | 694 mg | 748 mg | 759 mg |
L-alanin | 1075 mg | 1107 mg | 1089 mg | 1037 mg | 1051 mg |
kyselina asparagová | 2276 mg | 2359 mg | 2305 mg | 2378 mg | 2412 mg |
kyselina glutamová | 3663 mg | 3789 mg | 3713 mg | 3720 mg | 3773 mg |
L-histidin | 374 mg | 386 mg | 379 mg | 409 mg | 415 mg |
L-prolin | 1297 mg | 1341 mg | 1317 mg | 1140 mg | 1156 mg |
L-tyrosin | 638 mg | 657 mg | 644 mg | 792 mg | 804 mg |
L-arginin | 526 mg | 533 mg | 527 mg | 751 mg | 762 mg |
L-cystein | 489 mg | 510 mg | 497 mg | 405 mg | 410 mg |
L-glycin | 400 mg | 407 mg | 400 mg | 430 mg | 436 mg |
L-serin | 1095 mg | 1124 mg | 1111 mg | 1182 mg | 1199 mg |
BCAA celkem | 4870 mg | 5042 mg | 4944 mg | 4971 mg | 5042 mg |
aminokyselin celkem | 21725 mg | 22469 mg | 22025 mg | 22286 mg | 22602 mg |
Složení:
Čokoláda
- směs s bílkovinami 93 % (instantní syrovátkový ultrafiltrovaný proteinový koncentrát 84 %, instantní syrovátkový CFM mikrofiltrovaný proteinový izolát 16 %), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, čokoládové aroma, zahušťovadlo guma guar, zahušťovadlo xanthan, sladidlo sukralóza, sladidlo steviol-glykosidy, enzym Toleráza (pH stabilní laktáza), emulgátor sójový lecitin 0,28 %
Vanilka
- směs s bílkovinami 96 % (instantní syrovátkový ultrafiltrovaný proteinový koncentrát 80 %, instantní syrovátkový CFM mikrofiltrovaný proteinový izolát 20 %), zahušťovadlo guma guar, vanilkové aroma, zahušťovadlo xanthan, barvivo karoteny, sladidlo sukralóza, sladidlo steviol-glykosidy, enzym Toleráza (pH stabilní laktáza), emulgátor sójový lecitin 0,29 %
Jahoda
- směs s bílkovinami 95 % (instantní syrovátkový ultrafiltrovaný proteinový koncentrát 84 %, instantní syrovátkový CFM mikrofiltrovaný proteinový izolát 16 %), jahodové aroma, zahušťovadlo guma guar, mleté sušené jahody 1 %, zahušťovadlo xanthan, barvivo extrakt z červené řepy, sladidlo sukralóza, sladidlo steviol-glykosidy, enzym Toleráza (pH stabilní laktáza), emulgátor sójový lecitin 0,29 %
Slaný karamel
- směs s bílkovinami 94 % (instantní syrovátkový ultrafiltrovaný proteinový koncentrát 83 %, instantní syrovátkový CFM mikrofiltrovaný proteinový izolát 17 %), jedlá sůl, aroma karamel, zahušťovadla (guma guar, xanthan), přírodní barvivo karamel, sladidla (sukralóza, steviol-glykosidy), emulgátor slunečnicový lecitin, enzym toleráza (pH stabilní laktáza)
Jablečný štrúdl
- směs s bílkovinami 95 % (instantní syrovátkový ultrafiltrovaný proteinový koncentrát 83 %, instantní syrovátkový CFM mikrofiltrovaný proteinový izolát 17 %), aroma jablečný štrúdl, zahušťovadla (guma guar, xanthan), skořice, sladidla (sukralóza, steviol-glykosidy), přírodní barvivo karoteny, emulgátor slunečnicový lecitin, enzym toleráza (pH stabilní laktáza)
Upozornění:
Doplněk stravy. Vhodné pro sportovce. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě jakýchkoli obtíží po užití přípravku přerušte jeho užívání. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte a uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a mrazem, chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření vždy pečlivě uzavírejte a spotřebujte do 6 měsíců. Dbejte na dodržování způsobu přípravy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.