Extrifit Iso 90 CFM Instant Whey

Kód: RO-Z2196_C18463 RO-Z2196_C18464 Zvolte variantu
Neohodnoceno
Značka: Extrifit
1 049 Kč / ks 937 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (>5 ks) Skladem u dodavatele (>5 ks) Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
22.11.2024 22.11.2024 Zvolte variantu
Špičkový 90 % izolát CFM. Přírodní trávicí enzymy. Výborná chuť!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Extrifit Iso 90 je dlouhodobě nejprodávanější 90 % protein na českém internetu. Základem je špičkový zdroj bílkovin 90 % syrovátkový izolát CFM bez cukru a bez tuku. Jedná se o instantní (snadno rozpustný) 90 % proteinový izolát získaný ze syrovátky nejmodernější a nejšetrnější metodou výroby – mikrofiltrací CFM (Cross-Flow Microfiltration) se zachováním všech cenných bílkovinných frakcí (podívejte se na složení) a s velmi vysokým obsahem BCAA a glutaminu. Tato metoda výroby probíhá za studena na keramických filtrech a je nejšetrnějším způsobem výroby syrovátkového proteinu. Je však navíc přidán komplex sedmi enzymů (papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza) a sladidlo z rostliny stévie.

Výhodou Iso 90 je, kromě obsahu vysoce kvalitního zdroje proteinu a skvělé chuti, především nízký obsah tuku a sacharidů, což ocení zejména ti, kteří se snaží o minimalizaci podkožního tuku. Příjem toho vysoce kvalitního zdroje proteinu přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací.

O použitých nativních CFM surovinách:

CFM je přírodní, nechemický proces výroby syrovátkového proteinu nejvyšší kvality, filtrovaného na speciálním, vysoce technologicky vyspělém keramickém cross-flow filtru, který je schopen dokonale odfiltrovat všechny nežádoucí složky (jako je tuk, laktóza…) a izolovat čistou (panenskou) syrovátkovou bílkovinu se zachováním všech cenných primárních mikrofrakcí, jako je beta laktoglobulin, alfa laktoglobulin, sérový albumin, immunoglobulin, glykomakropeptid, laktoferin, laktoperoxidáza, peptony proteáz.

CFM je čistě přírodní nechemický proces, při kterém nejsou používány žádné pomocné chemikálie či rozpouštědla.

CFM je nejšetrnější existující metoda výroby bílkovin, protože surovina není vystavena žádným fyzikálním veličinám, např. vysokému tlaku, teplotě, iontům. Pouze samovolně prochází svojí vlastní vahou přes keramické filtry. Díky tomu je finální syrovátkový protein intaktní = nedotčený ničím a nikým = tzv. panenský protein (virgin protein). Jeho struktura, složení bílkovin, vůně, barva a chuť je přirozená, ničím neovlivněná a nezměněná, zůstává v původní přírodní, tzv. nativní podobě.

CFM proces je vedle zachování všech cenných frakcí šetrný i k minerálům. CFM protein obsahuje více vápníku, než obsahují proteiny vyrobené jinými metodami, např. iontovou výměnou, a také méně nežádoucího sodíku.

Doporučené dávkování:

  • závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy
  • doporučujeme rozložit denní dávku (2 - 3 odměrek) do 2 - 3 porcí, které konzumujte jako svačinu mezi jednotlivými jídly, popř. i po tréninku
  • díky nízkému obsahu sacharidů a tuků je výborným zdrojem proteinu pro ty, kdo usilují o minimalizaci podkožního tuku
  • rozmixujte obsah 1 odměrky (= 30 g) Iso 90 CFM Instant Whey ve 150 - 200 ml vody

Tabulka nutričních hodnot:

100 g
čokoláda vanilka jahoda banán
energetická hodnota 1503 kJ/358 kcal 1513 kJ/360 kcal 1527 kJ/364 kcal 1526 kJ/363 kcal
bílkoviny 83 g 86 g 86 g 87 g
sacharidy 2,7 g 1,8 g 2,7 g 1,8 g
- z toho cukry 1,1 g 1 g 1,1 g 1 g
tuky 1,4 g 1 g 1 g 1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g 0 g 0 g 0 g
vláknina 1,2 g 0 g 0 g 0 g
sůl 0,54 g 0,6 g 0,56 g 0,57 g

30 g
čokoláda vanilka jahoda banán
energetická hodnota 451 kJ/107 kcal 454 kJ/108 kcal 458 kJ/109 kcal 458 kJ/109 kcal
bílkoviny 25 g 26 g 26 g 26 g
sacharidy 0,8 g 0,5 g 0,8 g 0,5 g
- z toho cukry 0,3 g 0,3 g 0,3 g 0,3 g
tuky 0,4 g 0,3 g 0,3 g 0,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g 0 g 0 g 0 g
vláknina 0,4 g 0 g 0 g 0 g
sůl 0,16 g 0,18 g 0,17 g 0,17 g

Profil aminokyselin:

100 g produktu
čokoládavanilkajahodabanán
L-valin4374 mg 4516 mg 4516 mg4562 mg
L-isoleucin5476 mg 5686 mg 5687 mg 5745 mg
L-leucin8615 mg8947 mg8948 mg9039 mg
L-lysin8366 mg8696 mg8696 mg 8785 mg
L-methionin1849 mg 1923 mg 1923 mg 1943 mg
L-tryptofan1693 mg1756 mg1756 mg 1774 mg
L-threonin5636 mg 5854 mg 5854 mg 5914 mg
L-fenylalanin2443 mg2509 mg2509 mg 2534 mg
L-alanin3801 mg 3930 mg 3930 mg3970 mg
kys. asparágová9209 mg9532 mg9533 mg9630 mg
kys. glutamová14135 mg 14632 mg 14633 mg 14783 mg
L-histidin1375 mg 1421 mg 1421 mg 1436 mg
L-prolin4759 mg 4933 mg 4934 mg4984 mg
L-tyrosin2434 mg 2509 mg 2509 mg 2534 mg
L-arginin1730 mg 1756 mg 1756 mg1774 mg
L-cystein2091 mg 2174 mg 2174 mg 2197 mg
glycin1480 mg 1505 mg 1505 mg1521 mg
L-serin3559 mg 3679 mg 3680 mg 3717 mg
BCAA celkem18465 mg 19149 mg 19150 mg19346 mg
aminokys. celkem83024 mg 85956 mg 85961 mg86840 mg

30 g produktu
čokoláda vanilka jahoda banán
L-valin 1312 mg1355 mg1355 mg 1369 mg
L-isoleucin 1643 mg 1706 mg 1706 mg 1723 mg
L-leucin2585 mg2684 mg2684 mg2712 mg
L-lysin2510 mg 2609 mg 2609 mg2636 mg
L-methionin555 mg577 mg577 mg583 mg
L-tryptofan508 mg 527 mg 527 mg532 mg
L-threonin 1691 mg 1756 mg 1756 mg 1774 mg
L-fenylalanin 733 mg 753 mg 753 mg 760 mg
L-alanin 1140 mg1179 mg1179 mg 1191 mg
kys. asparágová 2763 mg2860 mg2860 mg 2889 mg
kys. glutamová4240 mg 4390 mg 4390 mg4435 mg
L-histidin 413 mg 426 mg 426 mg 431 mg
L-prolin 1428 mg1480 mg1480 mg 1495 mg
L-tyrosin 730 mg 753 mg 753 mg 760 mg
L-arginin 519 mg527 mg527 mg 532 mg
L-cystein 627 mg 652 mg 652 mg 659 mg
glycin 444 mg452 mg452 mg 456 mg
L-serin 1068 mg 1104 mg 1104 mg 1115 mg
BCAA celkem 5540 mg 5745 mg 5745 mg 5804 mg
aminokys. celkem 24907 mg25787 mg25788 mg 26052 mg

Složení:

Čokoláda

  • instantní 90 % syrovátkový proteinový izolát, vyrobený metodou CFM - tvoří 100 % obsahu bílkovin výrobku (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 43 - 48 %, alfa laktalbumin 14 - 18 %, glykomakropeptidy 24 - 28 %, imunoglobulin G 1 - 3 %, bovinní sérový albumin 1 - 2 %, laktoferin méně než 1 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa - amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza
  • přídatné látky (sestupně): kakao odtučněné, aroma, sukralóza (sladidlo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sójový lecitin 0,39 % (emulgátor)

Vanilka

  • instantní 90 % syrovátkový proteinový izolát, vyrobený metodou CFM - tvoří 100 % obsahu bílkovin výrobku (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 43 - 48 %, alfa laktalbumin 14 - 18 %, glykomakropeptidy 24 - 28 %, imunoglobulin G 1 - 3 %, bovinní sérový albumin 1 - 2 %, laktoferin méně než 1 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza
  • přídatné látky (sestupně): aroma, sukralóza (sladidlo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sójový lecitin 0,39 % (emulgátor)

Jahoda

  • instantní 90 % syrovátkový proteinový izolát, vyrobený metodou CFM - tvoří 100 % obsahu bílkovin výrobku (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 43 - 48 %, alfa laktalbumin 14 - 18 %, glykomakropeptidy 24 - 28 %, imunoglobulin G 1 - 3 %, bovinní sérový albumin 1 - 2 %, laktoferin méně než 1 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza
  • přídatné látky (sestupně): aroma, extrakt z červené řepy (přírodní barvivo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sukralóza (sladidlo), sójový lecitin 0,39 % (emulgátor)

Banán

  • instantní 90 % syrovátkový proteinový izolát, vyrobený metodou CFM - tvoří 100 % obsahu bílkovin výrobku (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 43 - 48 %, alfa laktalbumin 14 - 18 %, glykomakropeptidy 24 - 28 %, imunoglobulin G 1 - 3 %, bovinní sérový albumin 1 - 2 %, laktoferin méně než 1 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza
  • přídatné látky (sestupně): aroma, sukralóza (sladidlo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sójový lecitin 0,39 % (emulgátor)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: