Extrifit Hydro 77 DH12

Kód: RO-Z5325_C18845
Neohodnoceno
Značka: Extrifit
1 479 Kč / ks 1 321 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (3 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Instantní enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový koncentrát se stupněm hydrolýzy DH12.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Extrifit Vám ve své řadě výrobků přináší vylepšený produkt, který jste znali dříve jako Hydro Instant. Má lepší složení, lepší konzistenci i lepší chuť. Hydro 77 DH12 obsahuje instantní, tedy snadno rozpustný, enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový koncentrát se stupněm hydrolýzy DH12. Skvěle stravitelný. Příjemně sladká chuť příchutí je dána mimo jiné i tím, že výrobek obsahuje sladidlo z rostliny stévie, které je přírodního původu. Ocení jej lidé v redukčním režimu, ale také jedinci v objemovém období!

Co znamená, že je protein hydrolyzovaný? Procesem hydrolýzy jsou bílkovinné vazby rozštěpeny proteázovými enzymy (enzymy štěpícími bílkoviny) na aminokyseliny s dlouhým řetězcem. Tyto aminokyseliny se nazývají polypeptidy. Jedná se o enzymatický proces hydrolyzace - pre-digestion („předžvýkání"). Jeho produktem je pro tělo skvěle využitelná bílkovina ve formě peptidů, které zahrnují: oligopeptidy (mají více jak 12 aminokyselin), dipeptidy (mají 2 aminokyseliny), tripeptidy (mají 3 aminokyseliny), tetrapeptidy (mají 4 aminokyseliny), pentapeptidy (mají 5 aminokyselin) atd. Index biologické využitelnosti BV 104 - 107.

Stupeň hydrolýzy – nejdůležitější údaj, který určuje kvalitu hydrolyzovaného proteinu. Proteiny mohou být vystaveny procesu hydrolýzy různou mírou, neboli mohou mít různě vysoký stupeň hydrolýzy. Na rozdíl od některých jiných výrobců uvádíme stupeň hydrolýzy nejen na etiketě výrobku, ale je obsažen přímo v jeho názvu - DH12, což je vysoký stupeň hydrolýzy, díky němuž má tento náš výrobek vysoký obsah krátkých peptidů. Proteiny s vysokým stupněm hydrolýzy jsou typické tím, že mají mírně, ale opravdu mírně a ne nepříjemně nahořklou chuť, což můžete pocítit i u našeho výrobku, a je to dokladem toho, že se jedná o skutečně kvalitní hydrolyzovaný produkt. Vyhněte se tzv. hydrům, které neuvádí stupeň hydrolýzy. Obvykle je to v takovém případě maximálně stupeň 4, který nemá význam v rychlosti vstřebávání bílkoviny. Jen je dražší.

Známkou kvality proteinových přípravků je i obsah jednotlivých bílkovinných frakcí, který Extrifit na etiketě tohoto výrobku jasně deklaruje: Hydro 77 DH12 obsahuje beta laktoglobulin 36 %, alfa laktalbumin 15 %, imunoglobulin 2,5 %, bovinní sérový albumin 2,5 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 – 1000 Da 4 % a bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 40 %.

Obsah aminokyselin ve 100 g Hydro 77 DH12 je podle jednotlivých příchutí 76165 - 79458 mg. Jeho výhodou je také nízký obsah sacharidů a tuku. Příjem tohoto vysoce kvalitního zdroje proteinu přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací.

Doporučené dávkování:

  • závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy
  • doporučujeme rozložit denní dávku (2 - 3 odměrek/sáčků) do 2 – 3 porcí
  • díky vysokému obsahu krátkých peptidů s rychlou utilizací je tento protein vhodný pro konzumaci po tréninku, popř. i před tréninkem a ráno nalačno
  • rozmixujte obsah 1 odměrky/sáčku (= 30 g) Hydro 77 DH12 ve 150 - 200 ml vody

Tabulka nutričních hodnot (100 g):

čokoládavanilkajahodabanán
energetická hodnota1642 kJ/391 kcal1663 kJ/396 kcal 1658 kJ/395 kcal 1661 kJ/396 kcal
bílkoviny72 g74 g73 g73 g
sacharidy7 g6,1 g7,5 g7,5 g
- z toho cukry3,2 g 3,3 g 4 g 3,7 g
tuky8,2 g8,1 g8 g8 g
- z toho nasyc. mastné kys.3,7 g 3,6 g 3,6 g 3,6 g
vláknina1,4 g 0 g 0 g 0,2 g
sůl0,29 g 0,34 g 0,3 g 0,3 g

Tabulka nutričních hodnot (30 g):

čokoládavanilkajahodabanán
energetická hodnota493 kJ/117 kcal499 kJ/119 kcal 497 kJ/118 kcal498 kJ/119 kcal
bílkoviny21 g22 g22 g 22 g
sacharidy2,1 g1,8 g2,3 g2,2 g
- z toho cukry1 g 1 g 1,2 g 1,1 g
tuky2,4 g2,4 g2,4 g2,4 g
- z toho nasyc. mastné kys.1,1 g 1,1 g 1,1 g 1,1 g
vláknina0,4 g 0 g 0 g 0,1 g
sůl0,09 g 0,1 g 0,09 g 0,09 g

Profil aminokyselin (100 g produktu):

čokoládavanilkajahodabanán
L-valin4659 mg4848 mg4751 mg4766 mg
L-isoleucin4662 mg4874 mg4776 mg 4792 mg
L-leucin8223 mg8604 mg8431 mg8460 mg
L-lysin6590 mg6894 mg6754 mg 6779 mg
L-methionin1541 mg1613 mg1581 mg1586 mg
L-tryptofan1143 mg1198 mg1165 mg 1169 mg
L-threonin5463 mg5717 mg5601 mg5621 mg
L-fenylalanin2605 mg2696 mg1642 mg 2650 mg
L-alanin3788 mg3945 mg3866 mg3879 mg
kyselina asparagová7557 mg7861 mg 7700 mg7729 mg
kyselina glutamová11744 mg12221 mg11970 mg 12017 mg
L-histidin1403 mg1461 mg1431 mg 1436 mg
L-prolin3063 mg3184 mg3116 mg3131 mg
L-tyrosin2412 mg2503 mg2452 mg 2460 mg
L-arginin2416 mg2487 mg2438 mg2445 mg
L-cystein1794 mg1878 mg1840 mg 1847 mg
glycin1536 mg1572 mg1540 mg1545 mg
L-serin3939 mg4107 mg4023 mg 4038 mg
Celkem BCAA17544 mg18326 mg 17958  mg18018 mg
Celkem aminokys.74536 mg 77650 mg76076 mg76349 mg

Profil aminokyselin (30 g produktu):

čokoládavanilkajahodabanán
L-valin1398 mg1454 mg1425 mg1430 mg
L-isoleucin1399 mg1462 mg1433 mg 1438 mg
L-leucin2467 mg2581 mg2529 mg2538 mg
L-lysin1977 mg2068 mg2026 mg 2034 mg
L-methionin462 mg484 mg474 mg476 mg
L-tryptofan343 mg357 mg350 mg 351 mg
L-threonin1639 mg1715 mg1680 mg1686 mg
L-fenylalanin782 mg809 mg793 mg 795 mg
L-alanin1137 mg1184 mg1160 mg1164 mg
kyselina asparagová2267 mg2358 mg 2310 mg2319 mg
kyselina glutamová3523 mg3666 mg3591 mg 2605 mg
L-histidin421 mg438 mg429 mg 431 mg
L-prolin919 mg955 mg935 mg939 mg
L-tyrosin723 mg751 mg736 mg 738 mg
L-arginin725 mg746 mg731 mg734 mg
L-cystein538 mg563 mg552 mg 554 mg
glycin461 mg472 mg462 mg464 mg
L-serin1182 mg1232 mg1207 mg 1211 mg
Celkem BCAA5263 mg5498 mg 5387 mg5405 mg
Celkem aminokys.22361 mg 23295 mg22823 mg22905 mg

Složení:

Čokoláda

  • enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein se stupněm hydrolýzy DH12 (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 36 %, alfa laktalbumin 15 %, imunoglobulin 2,5 %, bovinní sérový albumin 2,5 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 - 1000 Da 4 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza;
    přidané látky: odtučněné kakao, aroma, steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sukralóza (sladidlo), sójový lecitin 0,29 % (emulgátor)

Vanilka

  • enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein se stupněm hydrolýzy DH12 (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 36 %, alfa laktalbumin 15 %, imunoglobulin 2,5 %, bovinní sérový albumin 2,5 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 - 1000 Da 4 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza;
    přidané látky: aroma, steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sukralóza (sladidlo), beta karoten (přírodní barvivo), sójový lecitin 0,29 % (emulgátor)

Jahoda

  • enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein se stupněm hydrolýzy DH12 (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 36 %, alfa laktalbumin 15 %, imunoglobulin 2,5 %, bovinní sérový albumin 2,5%, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 - 1000 Da 4 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza;
    přidané látky: sušené jahody, aroma, extrakt z červené řepy (přírodní barvivo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sukralóza (sladidlo), sójový lecitin 0,29 % (emulgátor)

Banán

  • enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein se stupněm hydrolýzy DH12 (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 36 %, alfa laktalbumin 15 %, imunoglobulin 2,5 %, bovinní sérový albumin 2,5 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 - 1000 Da 4 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza;
    přidané látky: sušené banány, aroma, sukralóza (sladidlo), beta karoten (přírodní barvivo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sójový lecitin 0,29 % (emulgátor)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: