003 - Uvolnění opory
Kód: MY-68Detailní popis produktu
Ideální složení, maximální síla a účinnost
Základem alkoholových tinktur YaoMedica jsou čínské bylinky a houby. Pro dosažení maximální účinnosti používáme jen tu nejkvalitnější surovinu. Bylinky či houby nejprve na speciálním stroji nadrtíme na velmi jemný prášek, dále je macerujeme v 50% lihu až jeden měsíc. Macerát každý den dynamizujeme a hotové tinktury už nijak neředíme. Což je velmi důležité.
Mechanismus uvolňování účinných látek při maceraci v 50% alkoholu je mnohem intenzivnější v porovnání s bylinnými odvary či horkovodními extrakty. Při užívání tinktur dochází k uvolňování účinných látek již v dutině ústní, což přispívá k vyšší účinnosti.
Jednotlivé receptury YaoMedica tinktur vycházejí ze zkušeností a ověřených postupů tradiční čínské medicíny, která tu existuje už více jak 4 000 let. Její pohled na člověka je celostní. Na tělo se dívá jako na celek a zároveň ho chápe jako součást okolního prostředí. Rovnováha a harmonie, to je cesta, jak se vypořádat s mnoha obtížemi, které nám přináší současný životní styl. A to nejen na úrovni fyzického těla, ale i na úrovni psychické.
Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU:
- Normální stav kloubů a svalů
- Duševní stav a výkon koncentrace, koordinace, stres
- Fyzický výkon a stav - kyselina mléčná
- Erekce
- Únava, Paměť, Slabost - vyčerpání
- Přirozená obranyschopnost - imunitní systém
- Vitalita
- Sexuální zdraví
- Krevní oběh
- Kognitivní a duševní výkonnost
- Antioxidant
- Normální hladina glukózy v krvi
- Normální trávení
- Energie
- Imunitní systém - antioxidant
- Normální stav kloubů
- Duševní zdraví - nervový systém - klid
- Normální funkce dýchacího systému
- Normální stav pokožky
- Močový & reprodukční systém Prostata
- Svaly
- Tonus, vitalita, energie, únava
- Normální hladina cukru v krvi
- Normální činnost kardiovaskulárního systému
- Normální trávení
- Přirozená obranyschopnost - imunitní systém
- Zdraví během cestování
- Normální funkce cest dýchacích
- Časné těhotenství
- Metabolismus sacharidů
Více informací najdete ve veřejně dostupných zdrojích, třeba na internetu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.